«Джерельце» чекає! «Джерельце» нагадує…

Дитячий оздоровчий заклад «Джерельце» — власність АТ «Хмельницькобленерго» — уже традиційно славиться цікавою, змістовною програмою відпочинку й оздоровлення дітей, завдяки якій 21-денна таборова зміна минає наче одна мить — щаслива мить дитинства.  Замовляючи путівку до цього популярного відпочинково-оздоровчого закладу, батьки напевне знають, що впродовж цих трьох тижнів їхня малеча не лише повноцінно відпочине та зміцніє фізично, але й отримає від педагогічного персоналу табору (причому, у непримусовій ігровій, розважальній формі!) національно-патріотичне, естетичне, родинно-сімейне, екологічне та трудове виховання з обов’язковим урахуванням індивідуальних інтересів та нахилів.
А проте, й цю, здавалося б, цілком досконалу програму тут постійно поліпшують, прислухаючись до відгуків, зауважень відпочивальників та їхніх батьків. І не лише програму, але й умови проживання, якість харчування тощо.
Ось і цьогоріч на дітей очікує супер-новинка: «Джерельце» обзавелося власною СОЛЯНОЮ КІМНАТОЮ! Її творці від душі постаралися, аби відвідувачі потрапляли у справжню дивовижну казку, та ще й — цілющу. Лікарями давно доведена ефективність такого способу оздоровлення — абсолютно безпечного та дієвого. Тож у соляної кімнати є всі шанси стати одним із найбільш любимих дітьми куточків «Джерельця».
 
Отже, Ви вирішили придбати путівку до ДОЗ «Джерельце». Або ж путівку вже придбано і Ви — в приємному очікуванні початку таборової зміни. Що Вам потрібно знати і яким набором необхідних речей забезпечити Вашу дитину? У цьому Вам допоможе наша
ПАМЯТКА:
У дитячий оздоровчий заклад «Джерельце» направляються діти віком від 7 до 16 років.
Оформлення дітей у табір відбувається лише після придбання путівки. Перед від’їздом до табору дитина повинна пройти медичний огляд за місцем проживання.
Підставою для зарахування у табір є наявність таких документів:
— повністю заповнений бланк путівки;
— копія свідоцтва про народження;
— медична карта або довідка (форма N 079/о);
— довідка про епідоточення.
 
Дитина повинна мати з собою: одяг та взуття за сезоном (зокрема, на дощову погоду), купальний костюм, спортивний костюм та спортивне взуття, светр, легку куртку; парасольку, зубну пасту, зубну щітку, мило, шампунь для волосся, гребінець, носові хустинки, гігієнічні серветки, три комплекти нижньої білизни, шкарпетки (не менше трьох пар).
Дітям забороняється брати і мати при собі: електронагрівальні прилади (кип’ятильники, фени, чайники, праски та ін.); колючі та ріжучі предмети (леза, ножі, небезпечні ножиці, інструменти та ін.); аерозольні балончики (дезодоранти, засоби проти комах тощо); а також сірники, запальнички, піротехнічні засоби, цигарки, алкоголь.
Адміністрація і працівники табору не несуть відповідальності за коштовні речі відпочивальників. Тому радимо Вам не давати дітям з собою ювелірних прикрас та інших дорогих речей: косметику, електронні ігри, аудіо-та відеотехніку, мобільні телефони.
У ДОЗ «Джерельце» формується 6 загонів з урахуванням віку та статі дітей, котрі мають путівки на відпочинок у наш табір. Адміністрація залишає за собою право прийняти самостійне рішення про направлення дитини у той чи інший загін.